världens bästa mörkchoklad
Igår var jag till Prisma! med en galen chaufför och en annan galning. Det var galet. Vi for iallafall dit så jag och camilla skulle ha nåt att äta när vi plågas 6h imorgon. Det slutade med att chauffören som bara skulle köra handlade mest.
Jag köpte alltför mycket sötsaker. T.ex. honungsnötter, godis, kex och två olika chokladplattor. Vilken pärs. När jag kom hem och märkte att jag hade så mycket kunde jag inte motstå den ena plattan och blev plötsligt helt beroende av mörkchoklad. Den högra. Den är underbar. För att stilla mitt beroende och minska risken av att jag är utan choklad imorgon sa jag åt mamma att köpa mer mörkchoklad åt mig. Men rätt sort fanns inte. Så det blev en fazer.
Vilket var en stor besvikelse. Smaken är ungefär som en vanlig fazer-platta, bara mycket mindre söt. Ändå var den för söt. Inte så mycket till smak. Inte lika mjukt kakao-aktig och knastrig som Lindts.
Fazers hallonnougat börjar få en konkurrent...
Kempe sa alltid att bästa sättet att lära sig att skriva var att skriva. Nu syftar jag på textkompetens imorgon. Och att skriva blogg är ju att skriva. Alltså gör jag precis rätt sak?
Slutsatsen av dethär blogginlägget:
Lindts mörkchoklad är det enda rätta. Men fazer gör sig bättre med fyllning. Jag vill inte skriva textkompetens imorgon.
//Maria vill också ha fint lockigt hår!
Jag köpte alltför mycket sötsaker. T.ex. honungsnötter, godis, kex och två olika chokladplattor. Vilken pärs. När jag kom hem och märkte att jag hade så mycket kunde jag inte motstå den ena plattan och blev plötsligt helt beroende av mörkchoklad. Den högra. Den är underbar. För att stilla mitt beroende och minska risken av att jag är utan choklad imorgon sa jag åt mamma att köpa mer mörkchoklad åt mig. Men rätt sort fanns inte. Så det blev en fazer.
Vilket var en stor besvikelse. Smaken är ungefär som en vanlig fazer-platta, bara mycket mindre söt. Ändå var den för söt. Inte så mycket till smak. Inte lika mjukt kakao-aktig och knastrig som Lindts.
Fazers hallonnougat börjar få en konkurrent...
Kempe sa alltid att bästa sättet att lära sig att skriva var att skriva. Nu syftar jag på textkompetens imorgon. Och att skriva blogg är ju att skriva. Alltså gör jag precis rätt sak?
Slutsatsen av dethär blogginlägget:
Lindts mörkchoklad är det enda rätta. Men fazer gör sig bättre med fyllning. Jag vill inte skriva textkompetens imorgon.
//Maria vill också ha fint lockigt hår!
Kommentarer
Postat av: f
se upp med god choklad på skrivningar! nuförtiden kan jag inte äta mörk choklad utan att tänka på hemskheterna :( inte vindruvor eller tunnbrödsrullar heller... urk.
Postat av: m
men det var ju precis dedär goda sakerna jag tänkte äta!!!!
vi kan ta en picknick i sommar med dedär godsakerna för att bryta alla dåliga tankemönster?
Postat av: f
hihi, ja! bra idé.
Trackback